Get Adobe Flash player

СМЕШТАЈ

Модерно опремљене брвнаре, укупног капацитета до 12 особа са 9 лежајева (3 апартмана и једна соба са француским лежајем) пружају удобност и комфор за дужи боравак. Сваки апартман има приватно купатило са туш кабином, мини-кухињу, терасу и све услове за миран одмор далеко од урбаних центара. Непосредно поред брвнара се налази простран паркинг за госте.

У реновираној старој кући се налазе две трокреветне собе са заједничким купатилом које заједно са брвнарама дају максималан капацитет етно селу до 16 особа са 14 лежајева идеалним за смештај мањих група.

СПЕЦИЈАЛИТЕТИ ДОМАЋЕ КУХИЊЕ

Локални специјалитети по традиционалној рецептури служе се у сали за ручавање капацитета до 40 места у затвореном делу и до 20 места на тераси. Могуће је организовати мање прославе и забаве или свечани ручак. На менију су национална јела попут сарме, купуса, пасуља, гулаша, затим печење и јела са роштиља, домаће супе и чорбе, гибаница, проја, качамак, сухомеснати производи, крављи сир и краљевачки кајмак, сезонске салате из баште и зимница, домаћи сок, слатко, мед... Постоји могућност самосталне припреме хране.